• Hello game master! Welcome to our growing community. Please take a moment to Register (top right button, see how: Slides).

    If you use Campaign Logger, you can use the same login details - we've linked the app to this forum for secure and easy single sign-on for you.

    And please drop by the Introductions thread and say hi.

Is there a way to link to tagged items with different names?

For example, in my current Cyberpunk Campaign I have corporations that have multiple similar names in descriptions that I would like to link back to the tagged company description. A similar concept would be a character with nicknames. In my logs I refer to the thing by the nickname but would like to link that back to the character's log entry without changing the nickname or alternate designation.

Say I have a log for the Kendachi Corporation in Cyberpunk. In the fluff, there's references to alternate names like Kenshiri-Adachi Armaments, and Kendachi Arms, all of which are the same company. Is there a way to link back to the primary log on the corporation without having to change every tag to the "Kendachi Corporation" in the text?
 

JochenL

CL Byte Sprite
Staff member
Wizard of Adventure
Beta-Tester
Faster Combatant
Adventure Builder
Gamer Lifestyle
Adventure Master
This is currently not possible but on our feature list.
 
Cool. Thank you!

...on a different note, none of my pictures show up when I try to insert them into the logs. I am running Microsoft Edge if that makes a difference.
 

JochenL

CL Byte Sprite
Staff member
Wizard of Adventure
Beta-Tester
Faster Combatant
Adventure Builder
Gamer Lifestyle
Adventure Master
It should not make a difference. Do you use the new syntax for images?
 

JohnnFour

Game Master
Staff member
Demonplague Author
Wizard of Adventure
Beta-Tester
Adventure Builder
Gamer Lifestyle
Adventure Master
Also @lazarusomega2000 what site are you using to host your images? Dropbox and Google Drive make it tricky.
 
I was trying to link to a Wiki image set so I didn't have to host images. Apparently the static images from the wiki aren't going to work like that. Images I get through Google Images seem to work fine. I am using the new syntax. It seems to work with some links and not others depending on how the thing is formatted. Stuff with lots of %s tend not to work.
 
Last edited:

JohnnFour

Game Master
Staff member
Demonplague Author
Wizard of Adventure
Beta-Tester
Adventure Builder
Gamer Lifestyle
Adventure Master
Interesting. The Wiki might be blocking external linking.
 
Top